OM OSS

Fiskeglede for alle

FISKEUTSTYR PÅ NETT

Storfiske AS tilbyr fiskeutstyr på nett fra en rekke kjente og ukjente merkevarer på markedet. Vi er alltid på jakt etter spennende nyheter fra leverandører ute i verden, samtidig som vi ønsker at våre kunder alltid kan komme tilbake til de kjente merkene. Innovasjon og kvalitet står i fokus, og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å tilby det kundene ønsker!

VÅR HISTORIE

Vi har alle tre fisket av og på siden vi var små, men for fem år siden fikk vi virkelig øynene opp for fiskeglede! Med bakgrunn i videoproduksjon, logistikk, digital markedsføring og foto ønsket vi å knytte hobby og karriere til ett. Slik ble Storfiske.no til virkelighet!

PÅ VÅR MÅTE

Instagram, Facebook, YouTube og TikTok er stikkord i vår hverdag. Bland dette med fiskeutstyr så langt øyet kan se, fremstilt på en profesjonell måte med underholdningverdi; der har du oss! Vi ønsker å fremme gode produkter på en helt ny måte, ved å virkelig vise deg hvilke muligheter du har i utstyret.

VÅR FILOSOFI

Å fiske er noe alle kan gjøre! Vårt ønske er å åpne øynene til enda fler - for å virkelig oppdage hvilket eventyr en dag med fiske kan være. Det er virkelig ikke bare fisker som blir "hooked".

Cartherin Forres

Markus Sæter

Daglig Leder

Cartherin Forres

 

 

Cartherin Forres

Casper Scharning

Logistikk & Markedsføring