Duo Wobblere

DUO

SJEKK UT

Elvefiske ørret

TIL ELVA

SE MER

TAILWALK

KJØP

Rapala Wobblere Fiskeutstyr

RAPALA

SE HELE UTVALGET

RAPALA

Duo Wobblere Fiskeutstyr

DUO

DUO

Kanalgratis Fiskeutstyr

KANALGRATIS

SALGSPRIS!

KANALGRATIS

13 Fishing Fiskeutstyr

13 FISHING

SE HELE UTVALGET

13 FISHING

Darts AB Fiskeutstyr

DARTS

TID FOR GJEDDEFISKE!

DARTS

Tailwalk

TAILWALK

TAILWALK

Fiskeutstyr til Gjeddefiske

GJEDDEFISKE

SE HELE UTVALGET

GJEDDEFISKE

Softbaits og jigger fiskeutstyr

SOFTBAITS

TID FOR GJEDDEFISKE!

SOFTBAITS

Wobblere fiskeutstyr ørret

WOBBLERE

SALGSPRIS!

WOBBLERE

Fiskestenger

FISKESTENGER

SE HELE UTVALGET

FISKESTENGER

Tilbehør til fisketuren

TILBEHØR

TID FOR GJEDDEFISKE!

TILBEHØR

Sneller til fiskestenger

SNELLER

SALGSPRIS!

SNELLER

RAPALA

Rapala er et av verdens ledende produsenter av fiskeutstyr, og selger fiskeutstyr til over 140 forskjellige land. Her finner du et utvalg av våre Rapala wobblere!
Rapala fiskeutstyr på nett
📦 Rask levering
✅ Betal med Vipps eller Klarna
🎣 Fri frakt over 699,-

KANALGRATIS

Med over 2 millioner månedlige visninger på YouTube har Kanalgratis blitt et populært merke. Med spennende og effektive softbaits av svensk kvalitet sikrer man gode fiskeopplevelser!
Kanalgratis fiskeutstyr

DUO

Japansk kvalitet kombinert med høy effektivitet har gjort at DUO raskt er blitt en populær merkevare i Norge. Duo wobblerne viser seg å levere fantastisk fisk gang etter gang.
Duo wobblere ørret
 

13 FISHING

"Make your own luck" med fiskeutstyr fra 13 Fishing.
13 Fishing Fiskeutstyr

Fiskeutstyr på nett

Alle som liker å fiske vet at det både er viktig og moro med godt utstyr. Det øker sjansene dine for å få fiske på korken, og det gjør fisket til en mer komplett og morsom aktivitet når utstyret er velfungerende og av høy kvalitet. 

Hos Storfiske.no finner du alt du trenger til fisketuren, uansett om du er ute etter gjedde, abbor eller ørret! Vi har et voksende utvalg av sluker, wobblere, fiskestenger, sneller, sener og annet tilbehør til fisketuren. 

Uansett om du er nybegynner eller en erfaring fisker vil du kunne finne noe som gjør ditt fiske enda bedre her! Det er viktig å få en god relasjon til forskjellig utstyr, slik at man får god opplevelser med fiskeutstyret, som gjør at en kan fortsette å dyrke de gode minnene på fisketur. 


Utstyr til fiske

Du vil finne både kjente og nye merkevarer hos oss, blant annet:

  • Kanalgratis
  • Rapala
  • Duo International
  • Darts
  • Fiiish
  • M-War
  • 13 Fishing 


Fiske i Norge

Etter tradisjoner med fiske har det blitt utviklet en mengde måter å fiske på, med forskjellig agn og teknikk. Enten du fisker langs elva, eller på båt så kan du finne det du trenger i enden av snøret her! Er du ute etter fiskeutstyr til gjeddefiske, abborfiske eller ørretfiske (helst alle tre) så har du kommet til rett plass.

Sportsfiske drives som fritids eller hobbyaktivitet og foregår som regel med stang og snelle, harpe, pilk eller oterfjøl – alt etter hva man selv foretrekker og ønsker å fiske. 

Fisket foregår i både salt- og ferskvann og har åpnet muligheten for en jungel av fiskeutstyr som tilbys. De vanligste typene fiske i Norge er flue, sluk og spinnfiske – i tillegg brukes også organisk agn som maggot og mark. I Norge har vi forbud mot levende agn som frosk og mindre fisk.

Våre viktigste sportsfisker i ferskvann er abbor, ørret, gjedde, røye, harr, sjøørret og laks. I saltvann fiskes ofte torsk, sei, makrell og sjøørret samt. Havabbor.